Tavaszi tekercs

tavaszi-tekercsek

Hozzávalók:

  • bármilyen idény zöldségek vegyesen
  • szója szósz
  • bors
  • fokhagyma
  • gyömbér
  • rizslapok
  • olaj

A zöldségeket egyforma nagyságúra szelem. A felhevített olajba megfuttatom a hagymát és a reszelt gyömbért, erre rakom rá fokozatosan a zöldségeket, majd szója szósszal kicsit átpárolom. Kb. 3-4 perc. Hagyom kicsit hűlni.

Ezután a rizstésztát vízbe áztatom, majd konyharuhára szedve, kis zöldséghalmokat teszek bele és feltekerem. Forró olajban kisütöm.

 

This entry was posted in Előétel, Főétel and tagged , . Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.