Amit tudni kell Rólam

kep

25 éves tapasztalat a konyhában, három fiú 20 éve történő, kihívásszerű ellátása 🙂

Eredendő kíváncsiság, kihívások keresése, újdonságok utáni lelkesedés és a régi értékek védelme jellemez igazán…persze beszélni is tudok. Meggyőzően! Folyamatosan. 🙂

 

Hitvallásom

„Minden új alapanyag, egy régi újra megtalálásával kezdődik.”

A Balaton háziasszonyaként önálló TV műsort vezetek, Ki főz ma a Balatonnál? címmel, lelkesedek az újért, védelmezem a régi értékeket.

Előadásokat tartok, rendezvényeken szerepelek interaktív gasztro show-mal ahol mindig vidám a hangulat és két mosoly között a hallgatóság észrevétlen kapja a tudást, amit otthon kamatoztathat.

Amit tudni kell rólam:

A főtt csirkeláb igenis finom… de, elájulnék, ha meg kellene kóstolnom!

Soha nem nyúlnék egy angolnához, nem hogy megnyúzni… (hiszem, hogy vannak a konyhában csak férfi feladatkörök, ez is az).

Már egészen biztosan soha nem fogom megszeretni a birkát, a pacalt és a nyúlmájat.

A bab engem is felfúj…

Nekem is vannak súlyproblémáim és én is küzdök velük – pl. mikor gyümölcsnappal sanyargatom magam, de a családomnak rakott krumplit főzök vacsorára!

Édesanyám, mikor még nagyon kislány voltam felvásárlóban dolgozott. Én nem jártam óvodába, kvázi négy évesen már kiárultam a szilvát a ládából. Egyedül. Ez volt az első munkahelyem – ez volt a legpompásabb munkahelyem!

14 éves korom óta tudok rétest sütni. Tényleg! Nem bolti réteslapból, magam gyúrom és nyújtom a tésztát. Nekem eddig még mindegyik kinyúlt. Lehet, hogy varázskezem van?