Cukkinis máj
Hozzávalók:
0,5 kg. csirkemáj
1 db. hagyma
2 zsenge cukkini
1 db. paprika
1 db. paradicsom
só, bors, majoranna
ízlés szerint natúr görög joghurt + kapor
olaj
Elkészítés:
Kevés olajon megfuttatom a karikára vágott nagyobb fej hagymát, majd hozzáadom a paprikát, paradicsomot, mikor megfonnyadnak hozzáadom a csirkemájakat (egészben) borsozom, majorannázom. Pici vizet öntök alá és kb. 10 perc alatt megpárolom, majd jöhet hozzá a cukkini, amit félbe majd ujjnyi szeletekre vágok.
A végén sózom.
Ez az alap, ezt még lehet cifrázni az alábbiak szerint: rakhatok bele más nyári zöldségeket is, figyelve a főzési időre, tehetek hozzá natúr joghurtot kaporral ízesítve, így ezáltal önálló ételként is tálalhatom.
This entry was posted in
Főétel and tagged
cukkini,
máj. Bookmark the
permalink.