Levendulás fagyi

levendula-fagyi

Hozzávalók:

  • 1 csapott ek szárított levendula virág,
  • 1 ek kristály cukor,(kávé darálón ledarálni),
  • 1 tubus süritett tej,(cukrozott)
  • 1 dl tejszín,
  • 1 pohár natúr görög joghurt,
  • kevés étel festék.

Elkészítése:

Süritett tejet a tejszínnel elkezdjük verni (lassú fokozaton), hozzáadjuk a joghurtot, és a cukros levendula őrleményt is. Végül pár csepp étel festékkel színezzük. Egy két fordulattal összekeverjük és mehet is a fagyasztóba. Fél időben egyszer átkevertem. Fogyasztás előtt egy kis idővel vegyük ki a mélyhűtőből, és már élvezhetjük is ezt a csodás, krémesen lágy fagylaltunkat. 🙂 🙂

This entry was posted in Desszert and tagged , . Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.