Kolbászleves

leves

Hozzávalók

  • 15 dkg apróra vágott bacon
  • 50 dkg karikára vágott szárazkolbász
  • apróra vágott hagyma
  • 25-30 dkg szeletelt gomba
  • 7-8 dl víz
  • só, bor, pirospaprika, kakukkfű
  • tejfölös habarás
  • tészta

Kevés zsiradékon lesütjük a bacont, majd kiszedjük a zsiradékból, melyben ezután megdinszteljük a hagymát, hozzátesszük a szeletelt gombát, a kolbászkarikákat, majd a bacont is. Picit pároljuk. Felöntjük vízzel, fűszerezzük és készre főzzük. Mikor elkészült, behabarjuk és tetszőleges tésztával befőzzük.

This entry was posted in Előétel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.