Mediterrán fűszersó

Hozzávalók:

  • 15 dkg nagy szemű tengeri só
  • 1 teáskanál rozmaring
  • 1 teáskanál kakukkfű
  • 1 teáskanál majoránna
  • 1 babérlevél összezúzva
  • 1 teáskanál szárított levendulavirág
  • fél teáskanál fűszerkömény

Elkészítés: Fűszereket összeállítjuk és jöhet a só. Jól összekeverjük, üvegbe tesszük, csomagoljuk. Mihez jó? Nos, halak fűszerezésére, rostonsült csirkemell ízesítésére, grillezett sajtok és zöldségek pikánssá tételéhez. A mediterrán, bárányhoz, sült zöldségekhez, szárnyashoz, esetleg malachoz vagy nyúlhoz, de nem vadhoz. 🙂

This entry was posted in Egyéb, Előadás and tagged , . Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.