Gasztroajándék – bármely ünnepre

karacsonyi-ajandekok

A különféle kézzel készült ajándékokat azért szeretjük, mert személyes, és mert az ajándékozó szívét, lelkét, idejét és szeretetét is belecsempészte a mi ajándékunkba.

Az üvegfestés, découpage, kötés, horgolás mellett az ehető-iható, úgynevezett gasztoajándékok is nagyon népszerűek. Különleges alkalomra persze különleges finomság illik, de nem biztos, hogy ennek bonyolultnak vagy drágának is kell lennie. Ha nem dagad a pénztárcánk, vagy ha megajándékozott haspók, esetleg hála Istennek mindene megvan, esetleg direkt jelezte, hogy nem szeretne már több tárgyat kapni, akkor tökéletes a gasztroajándék. De persze kísérőnek is remek, az ünnepi édességek mindig sikert aratnak.

Egy kis kreativitással különleges aromájú ecetet, olajat, sót vagy fűszerkeverékeket készíthetünk. Nem kell hozzá különösebb rutin, sem vastag pénztárca, sőt még időmilliomosnak sem kell lenni hozzá.

Szerintem a saját készítésű ehető, iható ajándékok kiváló alternatívái a megszokott bögre-bonbon-sál verzióknak.

Egy kis odafigyeléssel, kevés erőfeszítéssel az egészségünket is szolgáló, személyre szóló meglepetést készíthetünk szeretteinknek.

 gasztroajándékok album

 

This entry was posted in Egyéb and tagged . Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.